Welvreugd BBQ

Welvreugd jaarlijkse BBQ

Wat een geweldige avond was het afgelopen zaterdag bij Welvreugd! We mochten de jaarlijkse BBQ weer organiseren, die in het teken stond van de verjaardagen van Kees en Aart Vreugdenhil.

Het was even puzzelen om de perfecte locatie te vinden, gezien het warme weer en de wind die we niet van tevoren konden inschatten. Maar in nauwe samenwerking met de familie hebben we opnieuw een uitstekende keuze gemaakt. Het weer was perfect voor de gekozen locatie, met lichte bewolking en ook in de avond nog een zeer aangename temperatruur.

Op de BBQ waren maar liefst 150 vrienden, familieleden en personeelsleden van de jarigen aanwezig. De sfeer was geweldig, met heerlijk eten, een leuke DJ en gezelligheid.

Bedankt voor de prachtige opdracht Welvreugd en aan onze partners Smoke Masters en Rookvis voor het heerlijke eten, Trefzeker Verhuur & Evenementen voor de inrichting en Eeft van der Ende Entertainment voor de muziek!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.