Evenementen

Van onvergetelijke bedrijfsbijeenkomsten tot intieme privéfeesten en verrassende bedrijfsuitjes – bij Trefpunt zijn we meesters in het creëren van bijzondere momenten. Met onze passie voor evenementenplanning en oog voor detail, kunnen wij elk benodigd onderdeel van jouw evenement invullen. Van catering, locatie, techniek, inrichting tot entertainment. Laat ons uw volgende evenement onvergetelijk maken!

Zakelijke evenementen

Bij Trefpunt draait het allemaal om het maken van geweldige herinneringen tijdens zakelijke evenementen. Of het nu gaat om het vieren van bedrijfsfeesten, het houden van inspirerende conferenties, het samen bouwen van sterkere teams, het knallend lanceren van nieuwe producten, het vieren van mijlpalen en jubilea, het faciliteren van vergaderingen, of het bieden van boeiende trainingssessies, we zijn er om het speciaal te maken. Bij Trefpunt kunnen we jou volledig ontzorgen bij het evenement. Met ervaring van vele evenementen, uiteenlopend van 20 tot 2000 personen pakken wij graag de organisatie op. Denk aan de locatie, planning, decoratie, catering, technische ondersteuning, entertainment, of wat u ook maar nodig heeft, wij regelen het.

Particuliere evenementen

Met ruim 30 jaar ervaring maken wij dat speciale of bijzondere moment in jouw leven onvergetelijk. Of het nu gaat om romantische bruiloften, gezellige verjaardagsfeesten, ontroerende jubileumvieringen, creatieve themafeesten, of waardige afscheidsdiensten, wij staan klaar om elk particulier evenement, groot en klein, met liefde en zorg te verzorgen.

Heeft u thuis geen plek of nog geen mooie locatie op het oog? Check dan eens onze zalen, hier zit voor iedere doelgroep en grootte een geschikte match in.

Evenementen op locatie

Naast het organiseren van evenementen in ons eigen zalencentrum hebben wij ook veel ervaring in het organiseren en verzorgen van evenementen op een externe locatie. Hierbij kunt u denken aan een feest in uw eigen bedrijf en/of schuur, een feest bij u thuis, maar ook aan een heel andere externe locatie die wij geheel voor u kunnen regelen en inrichten.

We kunnen zorgdragen voor de catering, maar ook het totaalevenement kunnen wij verzorgen, zoals inrichting, activiteiten, decoratie, entertainment, licht/geluid, uitnodigingen, vervoer enz. Kortom….wij kunnen u de zorg uit handen nemen en u adviseren bij de organisatie van evenementen van 10 tot 2500 mensen….of meer?! U maakt uw wensen kenbaar en wij maken vrijblijvend een voorstel voor uw feest-op-maat.

Graag brengen wij u op de hoogte van de mogelijkheden. Wij maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek.

En alles ertussen

Stond hierboven nog niet het hokje waarin je jouw evenement of bijeenkomst zou plaatsen? Dat kan goed kloppen want ieder event is anders, en daarom komen we graag in gesprek. Zo hebben we op verzoek in het verleden ook regelmatig bijzondere dingen verzorgt, zoals:

Het Trefpunt organiseert van A tot Z de volgende evenementen:

  • Seminars
  • Toneelvoorstellingen
  • Dansavonden
  • Beurscatering
  • Verjaardagen of vergaderingen op het water
  • Bedrijfs- en familie-uitjes in binnen- en buitenland
  • Dinner in the sky


Probeer het, en wie weet staat jouw evenement binnenkort ook in dit lijstje.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.