Zaalverhuur

Zalencentrum Trefpunt biedt plaats aan 500 personen en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Onze verschillende zalen variëren van 20 tot 250 vierkante meter en zijn sfeervol ingericht. Desgewenst is de capaciteit te verhogen. Dit kunnen wij realiseren door het combineren van ruimtes of plaatsen van tenten en/of overkappingen. De zalen zijn altijd inclusief catering en zijn niet apart te huur.

Door de diversiteit in stijlen, ambiance en afmetingen van onze zalen kunnen wij u voor iedere gelegenheid een ruimte op maat aanbieden.

Grote zaal

Zalencentrum Trefpunt biedt plaats aan 500 personen en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Onze verschillende zalen variëren van 20 tot 250 vierkante meter en zijn sfeervol ingericht. Desgewenst is de capaciteit te verhogen. Dit kunnen wij realiseren door het plaatsen van tenten en/of overkappingen. De zalen zijn altijd inclusief catering en zijn niet apart te huur.

Door de diversiteit in stijlen, ambiance en afmetingen van onze zalen kunnen wij u voor iedere gelegenheid een ruimte op maat aanbieden.

Uiteraard kunnen de verschillende ruimtes worden gecombineerd. Zo kunt u bijvoorbeeld uw trouwreceptie in de Foyer geven, het buffet in de Oude Pastorie en de feestavond in de Grote Zaal. Of misschien wilt u vergaderen in de Oude Pastorie en na afloop tijdens een informele borrel napraten in het café “Onder de Toren”? Wij leiden u graag rond door ons zalencentrum.

In overleg kunnen wij de inrichting/opstelling van de feestruimte bepalen. Wanneer u specifieke wensen heeft ten aanzien van de audiovisuele apparatuur, bloemarrangementen of decoratie van de zalen kunnen wij u hierin adviseren.

Foyer

Onze Foyer wordt over het algemeen gebruikt voor informele feesten tot maximaal 150 personen. Het is een mooie, open en lichte ruimte met een grote ronde nostalgische raampartij met drie openslaande deuren naar ons terras. De bar in de foyer staat centraal, en er zijn diverse zit- en staanplaatsen. De ruimte richten we in overleg geheel naar uw wensen in, alleen zitplaatsen, alleen staplaatsen, grootte kan aangepast worden etc.

Wanneer de weersomstandigheden dit toelaten kunnen uw gasten ook heerlijk buiten zitten op ons terras, of een combinatie van binnen en buiten zitten is uiteraard ook mogelijk.

CAFE ONDER DE TOREN

Onze stijlvolle knusse bar is de ideale plek voor kleinschalige feesten waar je kan genieten van een heerlijk glas wijn, ijskoud biertje en diverse hapjes. De kroeg zelf is tot ongeveer 50 personen te gebruiken, maar sinds er een directe aansluiting is op ons terras, kan je in de warmere maanden tot wel 100 man op een gezellige manier faciliteren. Onder de Toren is voorzien van een goed geluidssysteem, warm meubilair, een mooie marmeren schouw met haard en door de nieuwe licht installatie kunnen in de avond zelfs de voetjes van de vloer.

Kortom, mogelijkheden te over in het nieuwe café “Onder de Toren”. Kom gerust een keer kijken en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Terras

Vanuit onze foyer komt u op onze afgesloten binnenplaats, aan het sfeervolle Kerkplein in Maasland. Gezellige zitjes en een windvrije, zonnige ligging maken ons terras tot een prima verlengstuk van binnen. Sinds kort is het terras als verlengstuk te gebruiken van zowel de foyer als café “Onder de Toren”.  Als de weersomstandigheden het toelaten, kunt u heerlijk buiten zitten en ook eten. Of denkt u eens aan een verrassend wokbuffet of BBQ… Wij laten het graag aan u zien.

Oude Pastorie

De Oude Pastorie heeft zijn naam te danken aan vroegere tijden, toen de ruimte nog gebruikt werd als woonhuis van de dominee van de naastgelegen kerk.

Nu is het een mooie sfeervolle ruimte, met een strakke lichte en trendy uitstraling, waarin de oude details bewaard zijn gebleven. Deze ruimte is geschikt voor een kleinschalig feest of diner. Daarnaast wordt deze ruimte veel gebruikt voor vergaderingen, cursussen en bijeenkomsten. Wij kunnen de ruimte geheel inrichten naar uw wensen, indien gewenst compleet met audiovisuele apparatuur.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.