(BEDRIJFS)CATERING

Zo verzorgen wij lunches en diners eenmalig op locaties of bij ons in het trefpunt. Ook doen wij dit op dagelijkse contract basis bij mooie bedrijven. Zo werken wij momenteel voor Lely, Priva, Harvest House, Growers United en MTS Euro Products.

Kijk hier voor een overzicht van alle catering mogelijkheden.

Bedrijfscatering

Voor de dagelijkse catering binnen uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering in bedrijfsrestaurants bij Lely, Priva, Harvest House, Growers United en MTS Euro Products. Hoe groot uw bedrijf ook is, wij kunnen het voor u invullen.

Wij bieden de juiste mensen voor catering in uw eigen bedrijfsrestaurant. Wij dragen zorg voor de inkoop, waarborgen de kwaliteit, staan open voor ideeën, kortom wij willen een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf én voor het bedrijfsrestaurant in het bijzonder.

U en uw medewerk(st)ers worden dagelijks voorzien van verse koffie/ thee. En tijdens de lunch bieden wij u en uw medewerk(st)ers diverse koude en warme lunchgerechten met verse, luxe klaargemaakte broodjes. Geheel aangepast aan de behoefte van u en uw medewerkers. En wilt u de catering ook in de avonduren, wij bieden u heerlijke gevarieerde dinergerechten.

Wij maken graag een plan op maat voor de catering van uw eigen bedrijfsrestaurant. Wij hebben voor ieder bedrijfsrestaurant de juiste catering en ervaring.

Catering

Aandacht voor de kleinste details is essentieel voor het slagen van uw feestelijk evenement. Hetzelfde geldt voor de culinaire verzorging van uw gasten op uw eigen locatie. Het invullen van de catering is onze grote kracht. U kunt onbezorgd genieten van uw feestelijk evenement/bijeenkomst, en wij verzorgen de catering.

Wij voorzien in al uw culinaire wensen en bieden u de meest uiteenlopende gerechten. Hierbij kunt u o.a. denken aan heerlijke hapjes, diverse lunches, high tea, kleinere en uitgebreide buffetten, diverse barbecue’s en een diner.

Al onze cateringproducten kunnen naar uw wens aangepast worden. Als er bepaalde diensten en / of producten niet in ons assortiment staan, meld het ons en wij gaan kijken of uw wensen vervuld kunnen worden.

Trefpunt heeft voor iedere gelegenheid een smakelijke oplossing. Verjaardag, jubileum, bruiloft, bedrijfsfeest, opening, borrel, lunch… het is allemaal mogelijk!

De ingrediënten bepalen het succes…!

Trefpunt verzorgt een uitgebreid palet aan catering mogelijkheden. Van een ongedwongen barbecue tot een luxe diner. U kunt het zo gek niet bedenken of je kunt bij ons terecht voor het leveren van jouw exclusieve catering.

  • Barbecue
  • Buffetten
  • Diner
  • High tea / High wine
  • Lunches
  • Live cooking
  • Walking dinner

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.