25-jarig huwelijksfeest Piet en Paula

????????-???????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????? ????????????????????

Bijzondere mijlpaal

Wij hadden de eer om de bijzondere mijlpaal van Piet en Paula van begin tot eind te mogen organiseren en we zijn los gegaan!
Het thema dat we samen hebben bedacht was Western, en we hebben er alles aan gedaan om die sfeer door te voeren. De hele locatie bij Welvreugd was in stijl aangekleed, en de verrassing van de avond was de schietbaan die we hadden verstopt achter de saloon deuren. En dat was een schot in de roos! ???????? Om deze prachtige avond vast te leggen, hadden we ook een western Photo Booth klaarstaan.

Heerlijke BBQ

De avond begon voor de 200 gasten met een heerlijke BBQ verzorgd door Smaak En Meer Maassluis, Rookvis en Slager Zwaard. En laten we vooral het heerlijke ijs van Hoeve Bouwlust niet vergeten! De jongens van Caipi boys verzorgden de cocktailbar. In combinatie met de fantastische sets van Piano & Co zorgde dit voor een heerlijke feest avond.
We willen Piet en Paula Koole hartelijk bedanken voor deze bijzondere avond en het vertrouwen in ons om dit te mogen organiseren. Ook danken wij de partners Re-Light Services (techniek) Schietvereniging SV Maasland, Van Straalen Verhuur (deco), en Trefzeker Verhuur & Evenementen (inrichting) voor hun waardevolle bijdragen.
????????-???????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????? ????????????????????
????????-???????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????? ????????????????????

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.