Service op ‘hoog’ niveau!

Dinner in the Sky Nederland i.s.m. Trefpunt Maasland

Onvergetelijke dag op 50 meter hoogte

Afgelopen week beleefden we een onvergetelijke dag op maar liefst 50 meter hoogte! In samenwerking met Dinner in the Sky Nederland en sterrenchef Marleen Brouwer-Bergwerf van Noor – Fine Dining Groningen verzorgden we 6 exclusieve 3-gangen diners voor Looye Kwekers en hun gasten. Wat een spektakel was het!
Ons topteam verzorgde de logistieke catering en service. Astrid en Roy zweefden boven in de lucht, terwijl Angela en Nienke beneden de mise en place verzorgden en Roos leverde de service beneden. Ook mocht onze chef Irene de sterrenchef Marleen Brouwer ondersteunen.
Looye Joyn tomaat gevuld met frisse quinoasalade, artisjok, avocado, koriander en Thaise vinaigrette. ????
Zacht gegaarde kabeljauw, een taartje gevuld met Looye Joyn tomaat, vadouvan crème, spicy Joyn tomaat en zilte groentjes, geserveerd met specerijenjus. ????
Looye honing tomaatjes, aardbei, cremeux citrus en vanille. ????

Perfect begeleid door wijnen

Dit alles werd perfect begeleid door wijnen geselecteerd door Wijnhandel van Dijk. ???? En vergeet het heerlijke zuurdesembrood van Bakkerij Fleddérus uit Hooghalen en de rauwmelkse gezouten boter uit Warmond niet! ????
Samen zorgden we voor een onvergetelijke ervaring voor de belangrijkste klanten van Looye, influencers en media uit Nederland, België en Duitsland. Als afsluiting genoot ook de familie Looye van het spektakel en de heerlijke gerechten! ????
Dinner in the Sky Nederland i.s.m. Trefpunt Maasland
Dinner in the Sky Nederland i.s.m. Trefpunt Maasland

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.