Bedrijfsfeest kwekerij GJ Van der Wel Tomaten

bedrijfsfeest van kwekerij GJ Van der Wel Tomaten

Waanzinnige kartbaan

Voor het bedrijfsfeest van kwekerij GJ Van der Wel Tomaten was een waanzinnige kartbaan aangelegd die zelfs door de loods heen ging. ???? ’s Middags raceten de werknemers tegen elkaar en ’s avonds barstte het feest los.

Ballenraceteam

In het midden van het parcours hebben we een paddock gerealiseerd voor het ‘ballenraceteam’. Hier konden alle deelnemers een drankje nuttigen en hebben zij genoten van het foodtruck diner van SMAAK & MEER. Dankzij de stretchtent van Buitelaar Verhuurt stonden we met het wisselvallige weer lekker droog.
bedrijfsfeest van kwekerij GJ Van der Wel Tomaten
bedrijfsfeest van kwekerij GJ Van der Wel Tomaten

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.