Zomerfestival bruiloft

zomerfestival bruiloft

Bruiloft midden in de weilanden

Wij mochten een prachtige zomerfestival bruiloft midden in de weilanden organiseren voor een prachtig bruidspaar!????
Een jaar geleden zijn we samen met het bruidspaar begonnen met de voorbereidingen. Het bijzondere aan deze bruiloft was dat we volledig vrij waren om alles te bedenken wat we wilden, omdat deze plaatsvond in een kaal weiland in Maasland. We hebben samen alle ideeën bij elkaar gebracht en van een blanco weiland, een prachtige bruiloft waardige locatie gecreëerd, met een zomerse festival look. Deze sfeer was tijdens de bruiloft echt voelbaar.☀️

Van logistiek tot programma

We hebben alles opgezet hiervoor, van de logistiek, aansluitingen, indeling en het programma tot de afstemming. We begonnen met een prachtige ceremonie, waarna het bruidspaar een toost uitbracht op de liefde. Daarna hebben ze genoten van een heerlijke festival BBQ verzorgd door SMAAK & MEER , en hun fantastische bruidstaart. Na de openingsdans onder begeleiding van de geweldige DJ Johan Post en saxofonist Boris kon het feest helemaal los gaan. Als laatste hebben we ervoor gezorgd dat iedereen weer veilig naar het hotel kon met Nooteboom Tours . Kortom, het was een prachtige intieme bruiloft!
zomerfestival bruiloft midden in de weilanden
zomerfestival bruiloft midden in de weilanden

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.