Beekenkamp Flower Trials

Beekenkamp Flower Trials - Een kleurexplosie!

Inspirerend evenement

Bij Flower Trials presenteren 60 bedrijven in 3 regio’s hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten. Een van deze inspirerende evenementen vond plaats bij Beekenkamp, waar we 4 dagen lang internationale gasten mochten verwelkomen.
We hebben ervoor gezorgd dat de gasten op het gebied van eten en drinken niets tekortkwamen. Met iedere dag heerlijke koffie, Beekenkamp koekjes en een internationale lunch. Als klapper verzorgden we een exclusieve BBQ op woensdagavond voor de belangrijkste klanten.

United Colours of Beekenkamp

Het thema van dit evenement was “United Colours of Beekenkamp”, geïnspireerd door kleurrijke planten en de diverse culturen en landen over de hele wereld.
Bedankt voor de kleurrijke opdracht Beekenkamp Plants en aan onze partners Bakkerij Vreugdenhil en de Keuken-Meesters
United Colours of Beekenkamp
United Colours of Beekenkamp

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.