Grote zaal van het Trefpunt

Grote zaal van het Trefpunt
Ken jij al onze verborgen parel – de grote zaal? ????

Veel soorten events

In onze grote zaal kunnen we ontzettend veel soorten events creëren. Hij is aan te kleden en in te richten naar jouw wensen, of je nu 350 gasten wilt verwelkomen of het liever intiem houdt. Deze zaal past zich altijd aan naar elke gelegenheid. ????

Meedenken met decoratie en sfeer

Laat ons meedenken en helpen met de decoratie en sfeer, net zoals we bijvoorbeeld hebben gedaan bij het 30-jarig jubileum van @maasland_schoonmaakdiensten . Toen hadden we de zaal helemaal in hun huiskleuren ingericht. Een ander mooi voorbeeld is het vrijwilligersfeest van @hometownfestival , waarvoor we de zaal hebben omgetoverd tot een “Dia de los Muertos” minifestival.????
Ook zonder extra versiering is de zaal een prachtige locatie die regelmatig wordt gebruikt voor feestjes van 100 tot 350 personen. ????
Grote zaal van het Trefpunt
Grote zaal van het Trefpunt

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.