Open dag bij Kroes

Open dag bij Kroes

Een rondleiding voor 500 mensen

De dag begon mistig, maar al snel brak de zon door in het prachtige nieuwbouwpand, waar ruim 500 mensen een rondleiding kregen.☀️ Wat het nog leuker maakte, was dat het werd georganiseerd door een oude bekende, onze oud-collega suzanne kroes, die nu werkzaam is bij het familiebedrijf.
De bezoekers werden verwend met heerlijke baristakoffie, gebak, poffertjes, kibbeling en allerlei lekkere borrelhapjes.☕

BBQ voor het personeel

Na deze ontzettend gezellige en drukbezochte open dag was er aansluitend een BBQ voor het personeel van Kroes Aannemingsbedrijf B.V. . Onze eigen chef, Jaap, toverde heerlijk vlees van ZWAARD, slagerij & traiteur op de grill. Als dessert hadden we de ijskar van Bouwlust geregeld. ????En als kers op de taart maakte een verrassingsoptreden van Elvis de avond compleet!????
Kortom, het was een geslaagde dag en avond!
Open dag bij Kroes
Open dag bij Kroes

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.