Lunch voor 1500 man

Lunch voor 1500 man
Op 12 september was het een belangrijke en feestelijke dag voor Lely, want zij hebben de nieuwe toekomstbestendige organisatiestructuur gepresenteerd aan 1500 medewerkers.

Organisatie van A tot Z

Om te zorgen dat de medewerkers een prettige eerste kennismaking hadden en zij de nieuwe organisatiestructuur goed konden begrijpen, hebben wij in samenwerking met het projectteam van Lely de catering en technische organisatie van A tot Z mogen neerzetten. ???? Dit was een mooie uitdaging vanwege de grootte van het evenement, korte op/afbouwtermijn, de diverse locaties en cateringmomenten die elkaar overlapten. Het was van groot belang dat alles achter de schermen perfect was bedacht en geregeld, zodat we voor de schermen een succesvol evenement konden neerzetten.

3 hoofdprogramma’s voor in totaal 1500 personen

We zijn blij met het resultaat en hebben het volgende succesvol neergezet:
????begeleiding van 3 hoofdprogramma’s voor in totaal 1500 personen.
???? Een heerlijke lunch voor 1500 personen met salades, snacks en broodjes, verdeeld over 2 locaties. Leuk feitje: binnen een half uur had iedereen zijn buikje gevuld en waren ze klaar voor het vervolg van het programma!
☕️Tijdens de pauzes hebben we 6 subruimtes over de campus verspreid gefaciliteerd en van koffie, thee, water en gebak van Bakkerij Vreugdenhil voorzien.

Mooie opdracht van Lely

We zijn dankbaar voor de mooie opdracht van Lely, ook willen we hun projectteam (Bianca Welbie-Drop, Cindy van IJzendoorn en Julia Ammerlaan) bedanken voor de fijne samenwerking. We zijn trots op ons catering team onder leiding van onze chef Michel en het totale evenement dat we samen hebben neergezet! Ook willen we onze partners bedanken voor hun logistieke hulp:
????‍????Techniek – Piet Ende Systems
???? Buffetten en groene decoratie – Van der Maarel Eventstyling
????Champagne en ballonnen moment – ZIJ & BLIJ concept en creatie
Lunch voor 1500 man

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat kunnen we voor je verzorgen?

Wat is 7+4?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.